Blokhus By Camping

Blokhus By Camping

Blokhus By Camping har med sikkerhed eksisteret siden 1947, hvor politimesteren i Nørresundby den 28. januar underskrev det første reglement for lejrslagning i teltlejren i Blokhus.

Der er sket meget siden. Vi har nu 15 hyt-ter til udlejning, servicebygninger med moderne toilet- og badefaciliteter, med store og rummelige køkken- og opvaskeforhold. Der er udendørs swimmingpool og soppebassin, baner til tennis og fodbold, minigolf, bordten-nis, 3 legepladser samt et indendørs legerum.

Blokhus By Camping ligger midt i mellem Blokhus og Hune. Så afstanden til indkøb og shopping, restauranter, cafeer, barer og aktiv-iteter for hele familien er i gåafstand.

Fra campingpladsen er der direkte udgang til Gateway Blokhus, der er et område i skoven fyldt med muligheder for aktiviteter. Cykle-, løbe-, gang-, ride-, MTB- og sundhedsstier, bålplads og ude-ovn med gratis brænde og stort picnic-område.

Vi har én af Danmarks bedste sandstrande kun 1 km fra campingp-ladsen.
Vi har kun 5 km til Fårup Sommerland, Dan-marks sjoveste skov. Hvor der er rig mulighed for at lade hele familien have det sjovt.

 

Kontakt info

Aalborgvej 62, 9492 Blokhus